Atriet er et moderne kontorbygg i Ipark med innendørs park, fantastiske lysforhold og plass til 500 arbeidsplasser 


– Og med Stavanger første innendørs luftballong! 


Fornøyelse møter næring

Atriet er et bygg i Ipark som får ny utforming og forvandles til et nytt og annerledes kontorbygg. I midten av selve bygget blir det en stor og luftig møteplass. Her blir det inspirerende å leve og arbeide. Ambisjonen er at dette skal bli et sted der fornøyelser møter næring. Møteplassen i midten blir selve hjertet i bygget. Et sted for nye tanker og bekjentskap. Her blir det sosiale soner, møte-rom, kaffebar, scene og sittegrupper. Har du behov for en forandring i løpet av dagen, kan du ta deg en tenkepause eller et møte, under et tre i parken. Møteplassen blir også det perfekte stedet for sosiale og faglige arrangement.

 

Fantastiske arbeidsforhold
for både små og store
bedrifter

 

Kontorfellesskap, enkle kontorer og åpne kontorlandsskap

Atriet er lagt opp til å kunne huse både små og store bedrifter. Bygget vil bestå av fire etasjer, der man selv kan være med på å utforme og tilpasse inndelingen etter eget behov – eller leie en hel etasje om man ønsker. I underetasjen vil det bli mulighet for leie av lagerplass.   

 
image006.jpg

Fleksibelt

Alle lokaler tilpasses ønsker og behov

Vi vil strekke oss langt for at din bedrift skal få det slik dere ønsker. Det vil være stor grad av fleksibilitet og enkelt å tilpasse alle typer formål.  

Fokus på bærekraftighet

BREEAM-sertifiseres

Atriet blir et av de første rehabiliterte byggene i Rogaland som BREEAM-sertifiseres. Det er vi stolte av. Det betyr at det er et bygg som er topp moderne og tilfredsstiller alle krav til Norges fremste metode for sertifisering av bærekraftige bygg. 

Fasiliteter & servicetilbud

å være en del av ipark gir mange fordeler

+     2 resepsjoner og felles sentralbord
+    Posttjenester
+    14 felles møterom
+    Auditorium
+    Personalrestaurant i måltidets hus
+    Catering til møter og arrangement
+    Vaktmestertjenester
+    Trimrom/Garderobe
+    God parkeringsdekning
+    Lukket utendørs sykkelparkering
+    Div. fordelsavtaler
+    Temalunsjer og faglige samlinger

Regionens beste beliggenhet

Lett å komme seg til uansett hvor du er

Ipark ligger gunstig plassert på Ullandhaug – midt mellom bysentrum, friområder, næringsområder og Universitetet i Stavanger. Det betyr at det er lett å komme til og fra og man slipper unna de verste trafikale problemene i området. Det er gode kollektivforbindelser hit. Kommer man til fots eller syklende kan man nyte godt av Sørmarka som nærmeste nabo.

 

I Atriet blir du en del av 
det sterke fagmiljøet i Ipark

IPARK – Innovasjonspark Stavanger – er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling. Vi er opptatt av å stimulere til handlekraft og nytenking blant så vel etablerte som nystartede bedrifter.

 

 

I Ipark er jobblivet enkelt

Her er det lett å trives

Ipark er stedet hvor du kan vokse og trives, tenke og utvikle, knytte kontakter og ta imot gjester. Her er det lett å dra til og fra og lett å parkere. Vi legger vekt på å tilby et omfattende tjenestetilbud og en infrastruktur som du som leietaker nyter godt av. 
 

Spennende og pulserende

et stort spenn av fagområder

Vi er oppatt av at alle typer fagmiljø skal føle seg hjemme hos oss. Ipark skal være et pålitelig og fleksibelt arbeidssted som passer mange. Mangfoldet er stort, med rundt 130 leietakere, og vi ønsker flere velkommen. Spennet av fagområder representert hos oss er noe av det som gjør Ipark unikt. Ipark huser bedrifter som er ledende innen innovasjon og teknologi. 

Lokaler som vokser med deg

Ulike behov krever ulike løsninger.

Våre moderne og fleksible kontorlokaler passer for både bedrifter, offentlige aktører og forsknings- og undervisningsmiljø. Ni bygg fordelt på ca 40 000 kvm. gir bedriftene fleksibilitet og mulighet for å vokse i innovasjonsparken. Området er regulert for ytterligere 55 000 kvm.
 

Iparkområdet

God energi. gode naboer

Mangfoldet gir en ekstra dimensjon til livet i Ipark. Her arbeider alle typer bedrifter side om side. Man møter både likesinnede og potensielle samarbeidspartnere – det blir det god energi av.

Inkubator

I Ipark finner du en av landets ledene inkubator. Rådgivere bistår idéhavere, gründere og selskaper til å lykkes med sin forretningsidé.


Her finner du oss