I Atriet blir du en del av 
det sterke fagmiljøet i Ipark

IPARK – Innovasjonspark Stavanger – er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling. Vi er opptatt av å stimulere til handlekraft og nytenking blant så vel etablerte som nystartede bedrifter.

 

 

I Ipark er jobblivet enkelt

Her er det lett å trives

Ipark er stedet hvor du kan vokse og trives, tenke og utvikle, knytte kontakter og ta imot gjester. Her er det lett å dra til og fra og lett å parkere. Vi legger vekt på å tilby et omfattende tjenestetilbud og en infrastruktur som du som leietaker nyter godt av. 
 

Spennende og pulserende

et stort spenn av fagområder

Vi er oppatt av at alle typer fagmiljø skal føle seg hjemme hos oss. Ipark skal være et pålitelig og fleksibelt arbeidssted som passer mange. Mangfoldet er stort, med rundt 130 leietakere, og vi ønsker flere velkommen. Spennet av fagområder representert hos oss er noe av det som gjør Ipark unikt. Ipark huser bedrifter som er ledende innen innovasjon og teknologi. 

Lokaler som vokser med deg

Ulike behov krever ulike løsninger.

Våre moderne og fleksible kontorlokaler passer for både bedrifter, offentlige aktører og forsknings- og undervisningsmiljø. Ni bygg fordelt på ca 40 000 kvm. gir bedriftene fleksibilitet og mulighet for å vokse i innovasjonsparken. Området er regulert for ytterligere 55 000 kvm.
 

Iparkområdet

God energi. gode naboer

Mangfoldet gir en ekstra dimensjon til livet i Ipark. Her arbeider alle typer bedrifter side om side. Man møter både likesinnede og potensielle samarbeidspartnere – det blir det god energi av.

Inkubator

I Ipark finner du en av landets ledene inkubator. Rådgivere bistår idéhavere, gründere og selskaper til å lykkes med sin forretningsidé.


Her finner du oss